гр. Кърджали  


 
 

Традиционен тайландски масаж / Тай масаж /.

       Не трябва да се бърка с еротичен масаж.
Тай масажът е традиционна форма на лечение, която се практикува повече 2500 години.
       Тайландският традиционен масаж е най–цялостната система за терапевтично въздействие върху човешкото тяло. Неговият произход идва от Индия, а впоследствие взема от Китай акупресурата върху определени точки и енергийни центрове.
       Масажът включва натиск с палци, длани, лакти, колене и ходила, омачкване на тъкани и мускули. Използват се различни разтягащи позиции характерни за йога. Масажът има и много фино въздействие върху функционирането на ендокринните жлези. Тези похвати спомагат за изглаждане на скелетната структура, повишаване на подвижността, отпускане на мускулатурата и напрежението в ставите, стимулиране работата на вътрешните органи, балансиране на енергийната система в тялото.
       Има за цел да постигне енергиен баланс на тялото чрез натиск върху специфични енергийни центрове и подобряване разтегливостта на ставните връзки. Тай масажът се препоръчва за подобряване на кръвообращението, еластичността и подвижността на ставите, тонизиране и енергизиране на организма.
       Тайландският масаж се прави на земята върху специална постелка без масло, като клиента е облечен в удобни дрехи / без ципове и копчета по тях /.

       Цена:

  • 80 лв. - цяло тяло.
 
Тай масаж Тай масаж
studio relax. Кърджали, Студио Релакс, козметика, kozmetika, кола маска, kola maska, масаж, masaj